Feilo Sylvania Mobil Gizlilik Politikası
Yürürlük Tarihi:01.05.2021
Güncelleme Tarihi: 10.06.2021
Feilo Sylvania International Group Kft. ve iştirakleri ("biz", "biz", "bizim", "FSIG") gizliliğinizi korumayı taahhüt eder. Bu Gizlilik Politikası ("Politika"), FSIG ve bağlı kuruluşları tarafından dünya çapında satılan "Sylsmart Home Mobile Application" uygulamamızı bireysel kullanımınız yoluyla işlediğimiz Kişisel Verilerle ilgili bilgi gizliliği ile ilgili uygulamalarımızıaçıklar.
Feilo Sylvania International Group Kft, Macaristan merkezli bir Feilo Sylvania şirketidir (Duna Tower Building "C"5th Floor, Népfürdő utca 22, H.1138 Budapeşte, Macaristan, kayıt numarası 01 09 304993).
Ürünlerimizi kullanmadan önce, lütfen bu Politikayı dikkatlice okuyun ve Kişisel Verilerimizi nasıl kullandığımız, sakladığımız, paylaştığımız ve aktardığımız da dahil olmak üzere Kişisel Verilerinizin toplanması, işlenmesi amaçlarımızı ve uygulamalarımızı anlayın. Politikada ayrıca Kişisel Verilerinize erişim, güncelleme, silme veya koruma haklarınızı yürütmenin yollarını bulacaksınız.
Kişisel Verilerinize kaydolduğunuzda veya Ürünlerimizi kullanmaya başladığınızda ve bu Politikanın içeriğine açıkça itiraz etmiyorsanız, bu Politikayı tam olarak anladığınızı ve kabul ettiğinizi kabul edeceğiz. Bu Politika ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen compliancemanager@sylvania-lighting.com aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Tanım
Kişisel Veriler, bir bireyi tanımlamak veya bireyin etkinliğini yansıtmak için, yalnızca bu bilgilerden veya bu bilgilerden ve o kişi hakkında erişebildiğimiz diğer bilgilerden elde edilen, toplanan, kaydedilen ve/veya saklanan bilgiler anlamına gelir.
Akıllı Cihazlar, insan-makine arayüzü ve akıllı ev aletleri de dahil olmak üzere bir ağa kablosuz olarak bağlanan verileri iletme yeteneği ile donanım üreticileri tarafından üretilen veya üretilen bilgi işlem cihazlarını ifade eder.
Uygulamalar, FSIG ve bağlı kuruluşları tarafından satılan ve son kullanıcılara Akıllı Cihazlara uzaktan kumanda sağlayan ve tedarikçi IoT Platformu'na bağlanma olanağı sağlayan mobil uygulamaları ifade eder.
Hangi Kişisel Verileri topluyoruz?
Size hizmetlerimizi sunmak için, bu hizmetleri sağlamak için gerekli kişisel verileri sağlamanızı isteyeceğiz. Kişisel Verilerinizi sağlamazsanız, size ürünlerimizi veya hizmetlerimizi sağlayamayabiliriz.
1. Bize Gönüllü Olarak Verdiğiniz Bilgiler
1.1 Hesap veya Profil Verileri: Bize bir hesap kaydettiğinizde, adınızı ve e-posta adresiniz, telefon numaranız, kullanıcı adınız ve giriş bilgileriniz gibi iletişim bilgilerinizi toplayabiliriz. Ürünlerimizle etkileşiminiz sırasında takma adınızı, profil resminizi, ülke kodunuzu, dil tercihinizi veya saat dilimi bilgilerinizi accoun t'nize daha fazla toplayabiliriz.
1. 2 Geri Bildirim: Ürünlerimizdeki geri bildirim ve öneri özelliklerini kullanırken, sorunlarınızı gidermek ve cihaz arızalarını zamanında çözmek için e-posta adresinizi, cep telefonu numaranızı ve geri bildirim içeriğinizi toplayacağız.
2. Otomatik Olarak Topladığımız Bilgiler
2.1 Cihaz Bilgileri:Ürünümüzle etkileşime girdiğinizde, cihazlarınızın MAC adresi, IP adresi, kablosuz bağlantı bilgileri, işletim sistemi türü ve sürümü, uygulama sürüm numarası, anında iletme bildirim tanımlayıcısı, günlük dosyaları ve mobil ağ bilgileri gibi cihaz bilgilerini otomatik olarak toplarız.
2.2 Kullanım Verileri:Sitelerimiz ve Hizmetlerimizle etkileşiminiz sırasında, Sitelerimizin ve Hizmetlerimizin ziyaretleri, tıklamaları, indirmeleri, gönderilen/alınan mesajlar ve diğer kullanımıyla ilgili kullanım verilerini otomatik olarak toplarız.
2.3 Günlük Bilgileri:Uygulamamızı kullandığınızda, sistem ve özel durum günlüğü yüklenebilir.
Yalnızca Aygıt Bilgileri veya Günlük Bilgileri'ni kullanarak belirli bir kişiyi tanımlayamayacağını lütfen unutmayın. Ancak, bu tür kişisel olmayan bilgiler, diğer bilgilerle birlikte, belirli bir kişiyi tanımlamak için kullanılabilirse, bu tür kişisel olmayan bilgiler Kişisel Veri olarak kabul edilecektir. Onayınızı almadığımız veya veri koruma yasaları ve yönetmelikleri tarafından aksi belirtilmedikçe, bu tür kişisel olmayan bilgileri anonim hale getireceğiz ve duyarsızlaştıracağız.
2.3.1 Konum Bilgileri: Mobilcihazınızdaki izin ayarları aracılığıyla konum tabanlı işlevleri etkinleştirdiğinizde, Akıllı Cihazlarınızla eşleştirme gibi belirli işlevleri etkinleştirmek için konum bilgilerinizi toplar ve işleriz. Ayrıca, Sylsmart Ev Mobil Uygulamasını kullandığınızda gerçek zamanlı hassas veya hassas olmayan coğrafi konumunuz hakkında bilgi toplayabiliriz
Onayınıza bağlı olarak, Ürünlerdeki coğrafi çit özelliğini etkinleştirdiğinizde konum bilgileriniz oluşturulur ve Google Map hizmetleriyle paylaşılacaktır. Google'ın daha fazla ayrıntı için Google Veri Koruma Koşulları'na başvurabileceğiniz ilgili veri koruma önlemlerine sahip olduğunu lütfen unutmayın: https://privacy.google.com/businesses/gdprservices . Konum bilgilerinizi toplamayı ve kullanmayı durduracağımız Ürünlerdeki izin ayarlarını yöneterek konum bilgilerinizin bu şekilde kullanılmasını reddedebilirsiniz.
3. Akıllı Cihazlarla İlgili Bilgiler:
3.1 Akıllı Cihazların Temel Bilgileri: AkıllıCihazlarınızı Ürün veya Hizmetlerimize bağladığınızda, Akıllı Cihazlarınız hakkında cihaz adı, cihaz kimliği, çevrimiçi durum, etkinleştirme süresi, ürün yazılımı sürümü ve yükseltme bilgileri gibi temel bilgileri toplayabiliriz.
3.2 Akıllı Cihazlar Tarafından Bildirilen Bilgiler:Sylsmart Ev Mobil Uygulamamıza bağlanmayı seçtiğiniz farklı Akıllı Cihazlara bağlı olarak, Akıllı Cihazlarınız tarafından bildirilen farklı bilgileri toplayabiliriz. Örneğin, ürün kodu, ürün kimliği, durum, erişim türü, yerel anahtar, yazılım sürümü, protokol sürümü.
Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları ve Yasal Dayanağı
Hakkınızda bilgi işleme amacımız aşağıdaki gibidir:
1. Size Hizmet Sunmak: Talep ettiğiniz veya satın ettiğiniz Ürün veHizmetlerimizi size sunmak için hesap ve profil verilerinizi, cihaz bilgilerinizi, kullanım verilerinizi, konum bilgilerinizi ve Akıllı Cihazla ilgili bilgilerinizi işliyoruz. Bu işlemenin yasal dayanağı, sizinle olan sözleşmemizi Kullanım Koşullarımıza göre gerçekleştirmektir.,
2. Pazarlama Dışı İletişim: Kişisel Verilerinizi, Hizmetler, şartlarımız, koşullarımız ve politikalarımızdaki değişiklikler ve/veya diğer idari bilgilerle ilgili önemli bilgiler göndermek için işliyoruz. Bu bilgiler önemli olabileceğinden, bu tür iletişimleri almaktan vazgeçemeyebilirsiniz. Bu işlemenin yasal dayanağı, sizinle olan sözleşmemizi Kullanım Koşullarımıza göre gerçekleştirmektir.
3. Yasal Uyumluluk: Kişisel Verilerinizi gerekli veya uygun olduğuna inandığımız şekilde işleyebiliriz: (a) yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere uymak; (b) yasal sürece uymak; (c) kamu ve devlet makamlarından gelen taleplere yanıt vermek (d) hüküm ve koşullarımızı uygulamak; (e) operasyonlarımızı, işlerimizi ve sistemlerimizi korumak; (f) haklarımızı, gizliliğimizi, güvenliğimizi veya mülkiyetimizi ve/veya siz de dahil olmak üzere diğer kullanıcıların haklarını korumak; ve (g) mevcut çareleri takip etmemize veya sürdürebileceğimiz zararları sınırlamamıza izin vermek.
Kişisel verilerinizi işleme amaçlarında herhangi bir değişiklik olması durumunda, bu tür değişiklikleri e-posta yoluyla ve/veya web sitemizde bu tür amaç değişiklikleri ve Kişisel Verilerinizle ilgili seçenekleriniz hakkında önemli bir bildirim yoluyla size bildireceğiz.
Kişisel Verileri Kimlerle Paylaşıyoruz?
FSIG'de Kişisel Verileri yalnızca size bahsettiğimiz şekilde paylaşırız. Kişisel Verilerinizi aşağıdaki alıcılarla paylaşabiliriz:
1. Web sitesi barındırma, veri analizi, ödeme ve kredi kartı işleme, altyapı sağlama, BT hizmetleri, müşteri destek hizmetleri, e-posta dağıtım hizmetleri ve bize hizmet sunmalarını sağlamak için diğer benzer hizmetler gibi bizim için işle ilgili belirli işlevleri yerine getiren üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımıza.
2. İşimizin, varlıklarımızın veya stokumuzun tamamının veya herhangi bir kısmının (herhangi bir iflas veya benzeri işlemle bağlantılı olmamak üzere) yeniden düzenlenmesi, birleştirilmesi, satılması, ortak girişimin, atamanın, devrinin veya başka bir şekilde elden geçirilmesi durumunda bir bağlı kuruluşa veya başka bir üçüncü tarafa. Böyle bir durumda, sahiplikteki herhangi bir değişiklik, Kişisel Verilerinizin uyumsuz yeni kullanımları ve Kişisel Verilerinizle ilgili seçenekleriniz hakkında web sitemizde e-posta ve/veya önemli bir bildirim yoluyla bilgilendirileceksiniz.
3. Gerekli veya uygun olduğuna inandığımız gibi: (a) yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere uymak; (b) yasal sürece uymak; (c) ikamet ettiğiniz ülke dışındaki kamu ve hükümet yetkilileri de dahil olmak üzere kamu ve hükümet makamlarından gelen taleplere yanıt vermek; (d) hüküm ve koşullarımızı uygulamak; (e) operasyonlarımızı, işlerimizi ve sistemlerimizi korumak; (f) haklarımızı, gizliliğimizi, güvenliğimizi veya mülkiyetimizi ve/veya siz de dahil olmak üzere diğer kullanıcıların haklarını korumak; ve (g) mevcut çareleri takip etmemize veya sürdürebileceğimiz zararları sınırlamamıza izin vermek.
4. Kurumsal ailemizdeki bağlı kuruluşlara veya iştiraklere, düzenli ticari faaliyetler yürütmek.
Toplanan Bilgilerin Uluslararası Aktarımı
Operasyonumuzu kolaylaştırmak için Kişisel Verilerinizi yaşadığınız yer dışındaki yargı bölgelerinde aktarabilir, saklayabilir ve işleyebiliriz. Bu ülkelerdeki yasalar ikamet ettiğiniz ülke için geçerli olan yasalardan farklı olabilir. Verileriniz Avrupa Ekonomik Alanı dışına aktarılırsa, Kişisel Verilerinizin korunmasını sağlamak için yeterli korumalar yapılır.
Sahip olduğumuz güvenlik önlemleri hakkında daha fazla ayrıntı isterseniz, bu Gizlilik Politikasında açıklandığı gibi doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Kişisel Verilerinizle İlgili Haklarınız
Kişisel Verileriniz üzerindeki haklarınıza ve denetiminize saygı duyuyoruz. Aşağıdaki haklardan herhangi birini compliancemanager@sylvania-lighting.com bizee-posta göndererekveya Uygulamaya yerleştirilen Geri Bildirim rotası aracılığıyla kullanabilirsiniz: Me&rt;FAQ &Feedback&rt;Feedback önerileri&rt; Diğerleri gizlilik ve güvenlik &rt;.
Bir ücret ödemek zorunda değilsiniz ve size 30 gün içinde cevap vereceğiz. Talebinizde bize e-postayla e-posta göndererek karar verirseniz, lütfen hangi bilgileri değiştirmeyi istediğinizi, Kişisel Verilerinizin veritabanımızdan silinmesini isteyip istemediğinizi veya Kişisel Verilerinizi kullanımımıza hangi sınırlamaları koymak istediğinizi bize bildirin. Güvenlik amacıyla talebiniz üzerine daha fazla işlem yapmadan önce kimliğinizi doğrulamanızı isteyebileceğimizi lütfen unutmayın.
Şunları olabilirsiniz:
1. Sizin hakkımda işlediğimiz Kişisel Verilere erişim talebinde bulunun.
2. Sizinle ilgili yanlış veya eksik Kişisel Verileri düzeltmemizi talep edin.
3. Sizinle ilgili Kişisel Verilerin silinmesini talep edin.
4. Sizinle ilgili kişisel verilerin bir kısmını veya tamamını işlememiz konusunda geçici veya kalıcı olarak kısıtlamalar talep edin.
5. Kişisel Verilerin size veya sizinle yaptığınız bir sözleşmeye dayanarak verileri işlediğimiz ve işlememizin otomatik olduğu üçüncü bir tarafa aktarılmasını talep etmek; ve
6. Kullanımımızın sizin rızanıza veya meşru menfaatlerimize dayandığı durumlarda hakkınızdaki Kişisel Verileri kullanmamızı devre dışı veya itiraz edin.
Onayın geri çekilmesi: Aşağıdaki yaklaşımlarla onayınızı geri çekme gizlilik hakkınızı kullanacağız:
• Cihaz sistemi ayarları aracılığıyla alınan gizlilik izinleri için konum, kamera, fotoğraf albümü (resim kitaplığı/video kitaplığı), mikrofon, Bluetooth ayarları, bildirimler ve diğer ilgili işlevler dahil olmak üzere cihaz izinlerini değiştirerek izniniz geri çekilebilir.
• Akıllı Cihaz'ın bağını uygulama üzerinden çözerse, Akıllı Cihazla ilgili bilgiler toplanmaz.
• Hesabınızı şu yollarla silebilirsiniz: Me&rt;Settings&rt;Account&rt;Account ve Security&rt;Delete Account .
Onayınızı veya yetkinizi geri çektiğinizde, size uygun ürün veya hizmetleri sağlamaya devam edemeyebiliriz. Ancak, onayınızı veya yetkilendirmenizi geri çekmeniz, kişisel bilgilerinizin çekilmeden önce izninize dayalı olarak işlenmesini etkilemeyecektir.
Kişisel veri haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız, ikamet ettiğiniz ülkede, iş yerinizde veya iddia edilen ihlalde bulunduğunuz yerde yerel veri koruma yetkilisiyle iletişime geçebilir ve şikayette bulunabilirsiniz.
Güvenlik
Kişisel Verilerinizin bütünlüğünü ve güvenliğini korumak için ticari olarak makul fiziksel, idari ve teknik güvenlik önlemleri kullanırız. Kullanıcı ve cihazın veri güvenliğini etkin bir şekilde sağlamak için çeşitli güvenlik stratejileri sunuyoruz. Cihaz erişimine gelince, veri yalıtımı, erişim kimlik doğrulaması, yetkilendirme için başvuru sağlamak için özel algoritmalar kullanılır. Veri iletişimine gelince, güvenlik algoritmaları ve iletim şifreleme protokolleri kullanılarak iletişim ve dinamik anahtarlara dayalı ticari düzeyde bilgi şifreleme iletimi desteklenir. Veri işlemeye gelince, sıkı veri filtreleme ve doğrulama ve eksiksiz veri denetimi uygulanır. Veri depolamaya gelince, kullanıcıların tüm gizli bilgileri depolama için güvenli bir şekilde şifrelenecektir. Bizimle etkileşiminizin artık güvenli olmadığına inanmak için bir nedeniniz varsa (örneğin, bizimle sahip olabileceğiniz herhangi bir hesabın güvenliğinin tehlikeye girdiğini düşünüyorsanız), compliancemanager@sylvania-lighting.com e-posta göndererek sorunu hemen bize bildirebilirsiniz.
Veri Saklama
Verileri daha uzun bir saklama süresi boyunca saklamamız için belirli bir yasal gereklilik olmadıkça, Kişisel Verilerinizi bu Gizlilik Politikasında belirtilen amaçlar için gerekli olan minimum süre boyunca işliyoruz. Kişisel Verilerinizin miktarına, niteliğine ve hassasiyetine göre uygun saklama süresini belirleriz ve saklama süresi sona erdikten sonra Kişisel Verilerinizi imha edeceğiz. Teknik nedenlerle bunu yapamadığımızda, Kişisel Verilerinizin daha fazla kullanılmasını önlemek için uygun önlemlerin alınmasını sağlayacağız.
Çocukların Mahremiyeti
Küçük çocukların mahremiyetini korumak bizim için özellikle önemlidir. Hizmetler on sekiz (18) yaşın altındaki kişilere yönelik değildir ve bu kişilerin bize herhangi bir Kişisel Veri sağlamamasını talep ediyoruz. Çocuğun ebeveyninden veya yasal vasisinden izin almadığımız sürece, on sekiz (18) yaşın altındaki hiç kimseden bilerek Kişisel Veri toplamayız. On sekiz (18) yaşın altındaki herhangi birinden, o çocuğun ebeveyninden veya yasal vasisinden izin almadan Kişisel Veri topladığımızı fark edersek, bu bilgileri kaldırmak için adımlar atacağız.
Bu Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler
Bu Gizlilik Politikasını, bilgi uygulamalarımızdaki değişiklikleri yansıtacak şekilde güncelleyebiliriz. Herhangi bir önemli değişiklik yaparsak, değişikliğin yürürlüğe konmasından önce sizi e-posta yoluyla (hesabınızda belirtilen e-posta adresine gönderin) veya mobil uygulamalarda bir bildirim yoluyla bilgilendireceğiz. Gizlilik uygulamalarımız hakkında en son bilgiler için bu sayfayı düzenli aralıklarla incelemenizi öneririz.
Yargı:
Yürürlükteki yerel veri gizliliği ve diğer yasalar izin verdiği ölçüde, bu Politika, Avrupa Parlamentosu'nun (AB) 2016/679 sayılı Yönetmeliğine ve bu verilerin işlenmesi ve serbest dolaşımı hakkında gerçek kişilerin korunmasına ve 95/46/EC Sayılı Direktifin ("Genel Veri Koruma Yönetmeliği" veya "GDPR") yürürlükten kaldırılmasına ve özellikle Almanya yasalarına tabi olacaktır. İkinci yasaların GDPR'ye üstün gelmesi durumunda yürürlükteki tüm yasaların reçetelerine uymayı taahhütediyoruz.
Bize Ulaşın
Uygulamalarımız veya bu Gizlilik Politikası hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen aşağıdaki gibi bizimle iletişime geçin:
Feilo Sylvania Uluslararası Grup Kft.
Posta Adresi: Duna Tower Building C 5th Floor, Népfürdő u 22., 1138 Budapeşte, Macaristan
E-posta: compliancemanager@sylvania-lighting.com