Privacybeleid Feilo Sylvania Mobile
Ingangsdatum:01.05.2021
Bijgewerkt: 10.06.2021
Feilo Sylvania International Group Kft. en dochterondernemingen ("wij", "ons", "onze", "FSIG") zetten zich in voor de bescherming van uw privacy. Dit privacybeleid ("Beleid") beschrijft onze praktijken met betrekking tot informatieprivacy over Persoonsgegevens die we verwerken door uw individuele gebruik van onze applicatie "Sylsmart Home Mobile Application" wereldwijd verkocht door FSIG en haar gelieerde ondernemingen.
Feilo Sylvania International Group Kft is een Feilo Sylvania bedrijf, gevestigd in Hongarije (Duna Tower Building "C" 5e Verdieping, Népfürdő utca 22, H.1138 Boedapest, Hongarije, registratienummer 01 09 304993).
Voordat u onze Producten gebruikt, moet u dit Beleid zorgvuldig doorlezen en onze doeleinden en praktijken begrijpen van het verzamelen, verwerken van uw Persoonsgegevens, inclusief hoe we Persoonsgegevens gebruiken, opslaan, delen en overdragen. In het Beleid vindt u ook manieren om uw rechten op toegang uit te voeren, uw Persoonsgegevens bij te werken, te verwijderen of te beschermen.
Wanneer u dit Beleid accepteert wanneer u zich registreert met uw Persoonsgegevens, of als u onze Producten gaat gebruiken en niet uitdrukkelijk bezwaar maakt tegen de inhoud van dit Beleid, zullen wij van mening zijn dat u dit Beleid volledig begrijpt en ermee instemt. Als uvragen heeft over dit beleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via compliancemanager@sylvania-lighting.com.
Definitie
Persoonsgegevens zijn gegevens die elektronisch of anderszins worden gegenereerd, verzameld, geregistreerd en/of opgeslagen en die kunnen worden gebruikt om een persoon te identificeren of de activiteit van een persoon weer te geven, hetzij alleen op basis van die informatie, hetzij op basis van die informatie en andere informatie die we over die persoon hebben.
Smart Devices verwijst naar die computerapparaten die zijn geproduceerd of vervaardigd door hardwarefabrikanten, met een mens-machine-interface en de mogelijkheid om gegevens te verzenden die draadloos verbinding maken met een netwerk, inclusief smart home-apparaten.
Apps verwijst naar die mobiele applicaties die worden verkocht door FSIG en haar gelieerde ondernemingen die eindgebruikers afstandsbediening bieden aan Smart Devices en met de mogelijkheid om verbinding te maken met het IoT-platform van de leverancier.
Welke Persoonsgegevens verzamelen wij
Om onze diensten aan u te kunnen leveren, zullen wij u vragen om noodzakelijke Persoonsgegevens te verstrekken die nodig zijn om die diensten te kunnen leveren. Als u uw Persoonsgegevens niet verstrekt, kunnen wij u mogelijk onze producten of diensten niet leveren.
1. Informatie die u ons vrijwillig verstrekt
1.1 Account- ofprofielgegevens: Wanneer u een account bij ons registreert, kunnen we uw naam en contactgegevens verzamelen, zoals uw e-mailadres, telefoonnummer, gebruikersnaam en inloggegevens. Tijdens uw interactie met onze Producten kunnen we uw bijnaam, profielfoto, landcode, taalvoorkeur of tijdzone-informatie verder verzamelen in uw account.
1. 2 Feedback: Bij het gebruik van feedback- en suggestiefuncties in onze producten, verzamelen we uw e-mailadres, mobiele telefoonnummer en uw feedbackinhoud om uw problemen aan te pakken en apparaatstoringen tijdig op te lossen.
2. Informatie die we automatisch verzamelen
2.1 Apparaatinformatie: Wanneer u met ons Product communiceert, verzamelen we automatisch apparaatinformatie, zoals het MAC-adres van uw apparaten, IP-adres, informatie over draadloze verbinding, type en versie van het besturingssysteem, versienummer van de toepassing, pushmeldings-id, logboekbestanden en mobiele netwerkinformatie.
2.2 Gebruiksgegevens: Tijdens uw interactie met onze Sites en Diensten verzamelen we automatisch gebruiksgegevens met betrekking tot bezoeken, klikken, downloads, verzonden/ontvangen berichten en ander gebruik van onze Sites en Diensten.
2.3 Loginformatie: Wanneer u onze app gebruikt, kunnen het systeem- en uitzonderingslogboek worden geüpload.
Houd er rekening mee dat u een specifieke persoon niet kunt identificeren door alleen apparaatinformatie of logboekgegevens te gebruiken. Als dit soort niet-persoonlijke informatie, in combinatie met andere informatie, echter kan worden gebruikt om een specifieke persoon te identificeren, worden dergelijke niet-persoonlijke informatie behandeld als Persoonsgegevens. Tenzij we uw toestemming hebben verkregen of tenzij anders bepaald door wet- en regelgeving op het vlak van gegevensbescherming, zullen we dergelijke niet-persoonlijke informatie anonimiseren en desensibiliseren.
2.3.1 Locatiegegevens: Wanneer u locatiegebaseerde functies inschakelt via machtigingsinstellingen op uw mobiele apparaat, verzamelen en verwerken we uw locatiegegevens om bepaalde functies in te schakelen, zoals koppelen met uw slimme apparaten. We kunnen ook informatie verzamelen over uw realtime nauwkeurige of niet-nauwkeurige geolocatie wanneer u sylsmart home mobile-applicatie gebruikt
Op basis van uw toestemming, wanneer u de geo-fence-functie op de Producten inschakelt, worden uw locatiegegevens gegenereerd en gedeeld met Google Map-services. Houd er rekening mee dat Google overeenkomstige gegevensbeschermingsmaatregelen heeft, die u kunt verwijzen naar de Voorwaarden voor gegevensbescherming van Google voor meer informatie: https://privacy.google.com/businesses/gdprservices . U kunt dergelijk gebruik van uw locatiegegevens weigeren door de toestemmingsinstellingen in de Producten te beheren, waarna we stoppen met het verzamelen en gebruiken van uw locatiegegevens.
3. Smart Devices Gerelateerde informatie:
3.1 Basisinformatie van slimme apparaten: Wanneer u uw slimme apparatenverbindt met onze producten of services, kunnen we basisinformatie over uw slimme apparaten verzamelen, zoals apparaatnaam, apparaat-ID, online status, activeringstijd, firmwareversie en upgrade-informatie.
3.2 Informatie gerapporteerd door slimme apparaten: Afhankelijk van de verschillende slimme apparaten die u kiest om verbinding te maken met onzeSylsmart Home Mobile-applicatie, kunnen we verschillende informatie verzamelen die door uw Slimme Apparaten wordt gerapporteerd. Bijvoorbeeld productcode, product-ID, status, toegangstype, lokale sleutel, softwareversie, protocolversie.
Doeleinden en rechtsgrond voor de verwerking van Persoonsgegevens
Het doel waarvoor we informatie over u kunnen verwerken, is als volgt:
1. U services leveren:We verwerken uw account- en profielgegevens, apparaatinformatie, gebruiksgegevens, locatiegegevens en smart device-gerelateerde informatie om u onze producten en diensten te leveren die u hebt aangevraagd of gekocht. De wettelijke basis voor deze verwerking is om ons contract met u uit te voeren volgens onze Gebruiksvoorwaarden.,
2. Niet-marketingcommunicatie: We verwerken uw Persoonsgegevens om u belangrijke informatie te sturen over de Diensten, wijzigingen in onze algemene voorwaarden en beleid en/of andere administratieve informatie. Omdat deze informatie belangrijk kan zijn, kunt u zich niet afmelden voor het ontvangen van dergelijke berichten. De wettelijke basis voor deze verwerking is om ons contract met u uit te voeren volgens onze Gebruiksvoorwaarden.
3. Wettelijke naleving: We kunnen uw Persoonsgegevens verwerken zoals we dat nodig of passend achten: (a) om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving; b) om te voldoen aan de juridische procedure; (c) om te reageren op verzoeken van overheidsinstanties en overheidsinstanties (d) om onze algemene voorwaarden af te dwingen; (e) om onze activiteiten, activiteiten en systemen te beschermen; (f) om onze rechten, privacy, veiligheid of eigendommen, en/of die van andere gebruikers, waaronder u, te beschermen; en (g) om ons in staat te stellen beschikbare rechtsmiddelen na te streven of de schade die we kunnen lijden te beperken.
Als er een wijziging is in de doeleinden voor de verwerking van uw persoonsgegevens, zullen wij u via e-mail en/of een prominente kennisgeving op onze website op de hoogte stellen van dergelijke wijzigingen van doeleinden en keuzes die u mogelijk hebt met betrekking tot uw Persoonsgegevens.
Met wie delen we Persoonsgegevens?
Bij FSIG delen we Persoonsgegevens alleen op manieren waarover we u vertellen. We kunnen uw Persoonsgegevens delen met de volgende ontvangers:
1. Aan onze externe serviceproviders die bepaalde bedrijfsgerelateerde functies voor ons uitvoeren, zoals websitehosting, gegevensanalyse, betalings- en creditcardverwerking, infrastructuurvoorziening, IT-diensten, klantenservice, e-mailbezorgdiensten en andere soortgelijke diensten om hen in staat te stellen diensten aan ons te leveren.
2. Aan een gelieerde onderneming of andere derde partij in geval van reorganisatie, fusie, verkoop, joint venture, overdracht, overdracht of andere vervreemding van alle of een deel van ons bedrijf, activa of aandelen (inclusief maar niet beperkt tot een faillissement of soortgelijke procedure). In een dergelijk geval wordt u via e-mail en/of een prominente kennisgeving op onze website op de hoogte gebracht van elke verandering in eigendom, incompatibel nieuw gebruik van uw Persoonsgegevens en keuzes die u mogelijk hebt met betrekking tot uw Persoonsgegevens.
3. Zoals wij noodzakelijk of passend achten: (a) om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving; b) om te voldoen aan de juridische procedure; (c) te reageren op verzoeken van openbare en overheidsinstanties, met inbegrip van overheidsinstanties en overheidsinstanties buiten uw land van verblijf; (d) om onze algemene voorwaarden af te dwingen; (e) om onze activiteiten, activiteiten en systemen te beschermen; (f) om onze rechten, privacy, veiligheid of eigendommen, en/of die van andere gebruikers, waaronder u, te beschermen; en (g) om ons in staat te stellen beschikbare rechtsmiddelen na te streven of de schade die we kunnen lijden te beperken.
4. Aan dochterondernemingen of filialen binnen onze bedrijfsfamilie, om reguliere bedrijfsactiviteiten uit te voeren.
Internationale overdracht van verzamelde informatie
Om onze werking te vergemakkelijken, kunnen we uw Persoonsgegevens overdragen, opslaan en verwerken in andere rechtsgebieden dan waar u woont. De wetgeving in deze landen kan afwijken van de wetten die van toepassing zijn op uw land van verblijf. Als uw gegevens buiten de Europese Economische Ruimte worden overgedragen, worden er adequate beschermingsmaatregelen getroffen om de bescherming van uw Persoonsgegevens te waarborgen.
Als u meer informatie wilt over de waarborgen die we hebben, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen zoals beschreven in dit privacybeleid.
Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens
Wij respecteren uw rechten en controle over uw Persoonsgegevens. U kunt een van de volgende rechten uitoefenen door ons een e-mail te sturen op compliancemanager@sylvania-lighting.com, of via de route van Feedback die is opgenomen in de App: Me&rt;FAQ & Feedback&rt;Feedback-suggesties&rt; Anderen &rt; Privacy en beveiliging.
U hoeft geen vergoeding te betalen en wij zullen u binnen 30 dagen antwoorden. Als u besluit om ons in uw verzoek een e-mail te sturen, maak dan duidelijk welke informatie u wilt wijzigen, of u uw Persoonsgegevens uit onze database wilt laten verwijderen of ons anderszins wilt laten weten welke beperkingen u wilt stellen aan ons gebruik van uw Persoonsgegevens. Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat u verdere actie onderneemt op uw verzoek, om veiligheidsredenen.
U kunt:
1. Toegang vragen tot de Persoonsgegevens die wij over u verwerken.
2. Verzoeken dat wij onjuiste of onvolledige Persoonsgegevens over u corrigeren.
3. Verzoeken om verwijdering van Persoonsgegevens over u.
4. Tijdelijk of permanent beperkingen op te vragen voor onze verwerking van sommige of alle Persoonsgegevens over u.
5. Om overdracht van Persoonsgegevens aan u of een derde partij te verzoeken wanneer wij de gegevens verwerken op basis van uw toestemming of een contract met u, en wanneer onze verwerking geautomatiseerd is; en
6. U afmelden of bezwaar maken tegen ons gebruik van Persoonsgegevens over u wanneer ons gebruik is gebaseerd op uw toestemming of onze legitieme belangen.
Intrekking van toestemming: We zullen uw privacyrecht om toestemming in te trekken uitoefenen via de volgende benaderingen:
• Voor privacymachtigingen die zijn verkregen via apparaatsysteeminstellingen, kan uw toestemming worden ingetrokken door apparaatmachtigingen te wijzigen, waaronder locatie, camera, fotoalbum (fotobibliotheek / videobibliotheek), microfoon, Bluetooth-instellingen, meldingen en andere gerelateerde functies.
• Ontkoppel het Smart Device via de app en de informatie met betrekking tot het Smart Device wordt niet verzameld.
• U kunt uw account verwijderen via: Me&rt;Settings&rt;Account&rt;Account and Security&rt;Delete Account .
Wanneer u uw toestemming of toestemming intrekt, kunnen we u mogelijk niet blijven voorzien van de producten of diensten dienovereenkomstig. Uw intrekking van uw toestemming of toestemming heeft echter geen invloed op de verwerking van persoonlijke informatie op basis van uw toestemming vóór de intrekking.
Als u van mening bent dat uw rechten op persoonsgegevens zijn geschonden, kunt u contact opnemen met en een klacht indienen bij de lokale gegevensbeschermingsautoriteit, in het land van uw gewone verblijfplaats, werkplek of plaats van de vermeende inbreuk.
Veiligheid
We gebruiken commercieel redelijke fysieke, administratieve en technische waarborgen om de integriteit en veiligheid van uw Persoonsgegevens te behouden. We bieden verschillende beveiligingsstrategieën om de gegevensbeveiliging van gebruiker en apparaat effectief te garanderen. Wat betreft apparaattoegang worden eigen algoritmen gebruikt om gegevensisolatie, toegangsverificatie en het aanvragen van autorisatie te garanderen. Wat betreft gegevenscommunicatie, wordt communicatie met behulp van beveiligingsalgoritmen en transmissieversleutelingsprotocollen en informatieversleutelingsoverdracht op commercieel niveau op basis van dynamische sleutels ondersteund. Wat de gegevensverwerking betreft, worden strikte gegevensfiltering en -validatie en volledige gegevensaudit toegepast. Wat gegevensopslag betreft, wordt alle vertrouwelijke informatie van gebruikers veilig versleuteld voor opslag. Als u redenen heeft om aan te nemen dat uw interactie met ons niet langer veilig is (bijvoorbeeld als u van mening bent dat de beveiliging van een account dat u mogelijk bij ons hebt, is aangetast), kunt u ons onmiddellijk op de hoogte stellen van het probleem door een e-mail te sturen naar compliancemanager@sylvania-lighting.com
Gegevens bewaren
Wij verwerken uw Persoonsgegevens voor de minimale periode die nodig is voor de doeleinden die in dit Privacybeleid worden uiteengezet, tenzij er een specifieke wettelijke verplichting voor ons is om de gegevens langer te bewaren. We bepalen de juiste bewaartermijn op basis van de hoeveelheid, aard en gevoeligheid van uw Persoonsgegevens, en nadat de bewaartermijn is afgelopen, vernietigen we uw Persoonsgegevens. Wanneer we dit om technische redenen niet kunnen doen, zullen we ervoor zorgen dat er passende maatregelen worden genomen om verder dergelijk gebruik van uw Persoonsgegevens te voorkomen.
Privacy van kinderen
Het beschermen van de privacy van jonge kinderen is vooral belangrijk voor ons. De Diensten zijn niet gericht op personen jonger dan achttien jaar (18 jaar) en wij verzoeken deze personen geen Persoonsgegevens aan ons te verstrekken. We verzamelen niet bewust Persoonsgegevens van iemand jonger dan achttien jaar (18), tenzij we eerst toestemming krijgen van de ouder of wettelijke voogd van dat kind. Als we ons ervan bewust worden dat we Persoonsgegevens hebben verzameld van iedereen jonger dan achttien (18) zonder toestemming van de ouder of wettelijke voogd van dat kind, zullen we stappen ondernemen om die informatie te verwijderen.
Wijzigingen in dit Privacybeleid
We kunnen dit privacybeleid bijwerken om wijzigingen in onze informatiepraktijken weer te geven. Als we wezenlijke wijzigingen aanbrengen, zullen we u hiervan op de hoogte stellen per e-mail (verzenden naar het e-mailadres dat is opgegeven in uw account) of door middel van een kennisgeving in de mobiele applicaties voordat de wijziging van kracht wordt. We raden u aan deze pagina regelmatig te bekijken voor de meest recente informatie over onze privacypraktijken.
Jurisdictie:
Voor zover de lokale toepasselijke gegevensprivacy en andere wetten dit toelaten, wordt dit beleid beheerst door Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en over het vrije verkeer van die gegevens, en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG ("Algemene Verordening Gegevensbescherming" of "AVG") en met name de wetten van Duitsland. We verbinden ons ertoe om de voorschriften van alle toepasselijke wetten te volgen in het geval dat de laatste wetten prevaleren boven de AVG.
Neem contact met ons op
Als u vragen heeft over onze praktijken of dit privacybeleid, neem dan als volgt contact met ons op:
Feilo Sylvania Internationale Groep Kft.
Postadres: Duna Tower Building C 5th Floor, Népfürdő u 22., 1138 Budapest, Hongarije
E-mailadres: compliancemanager@sylvania-lighting.com