Serviceovereenkomst van SylSmart Home
Welkom bij SylSmart Home!
Voordat u de Overeenkomst accepteert, wordt u geacht alle inhoud van de Overeenkomst grondig te lezen en de voorwaarden ervan volledig te kennen, met name beperkende clausules of uitzonderingen. Beperkende clausules of uitzonderingen zijn vet of gemarkeerd in andere vormen om uw aandacht te trekken. In geval van twijfel over de voorwaarden van de Overeenkomst, kunt u contact opnemen met de relevante bedrijfsafdeling van Feilo Sylvania International Group Kft. . U mag de service niet gebruiken voordat u alle voorwaarden van de Overeenkomst, relevante overeenkomsten en regels, enz. hebt gelezen en geaccepteerd. Zodra u "akkoord gaan en de Overeenkomst indienen" selecteert (zie registratiepagina voor gedetailleerde formuleringen) en de registratieprocedure voltooit, of u de service in welke vorm dan ook gebruikt, wordt u geacht de beperking van de Overeenkomst en de bovenstaande regels te hebben gelezen en ermee in te stemmen. In geval van schending van de Overeenkomst, Feilo Sylvania International Group Kft. heeft het recht om de dienst eenzijdig voor u te beperken, op te schorten of te beëindigen, en heeft het recht om uw relevante verantwoordelijkheden te onderzoeken.
De Serviceovereenkomst (hierna "de Overeenkomst" genoemd) wordt ondertekend door u en Feilo Sylvania International Group Kft (een entiteit georganiseerd volgens de wetgeving van Hongarije, met hoofdkantoor op 22 Népfürdő utca,H-1138 Boedapest). Het omvat (maar niet beperkt tot) Feilo Sylvania International Group Kft. Privacybeleid en andere inhoud. In geval van verandering, Feilo Sylvania International Group Kft. zal door middel van de licentied software een bericht sturen zonder verdere kennisgeving. Bij aankondiging worden de gewijzigde overeenkomst en regels automatisch onderdeel van de Overeenkomst, zonder verdere kennisgeving aan u voor uw toestemming. In geval van bezwaar tegen dergelijke relevante wijzigingen, stop het gebruik van Feilo Sylvania International Group Kft. 's service; als u het blijft gebruiken, wordt het geacht geen bezwaar te hebben tegen de gewijzigde regels en ermee in te stemmen zich eraan te houden.
I. Definities van termen
1.1 Gelicentieerde software verwijst naar softwaresysteem gelicentieerd aan Feilo Sylvania International Group Kft. als master licensee,gedownload en geïnstalleerd en toegepast in gespecificeerde mobiele terminals van het systeem.
1.2 Diensten hebben betrekking op diensten die voor u worden geleverd door Feilo Sylvania International Group Kft. enhaar leveranciers. U kunt dergelijke diensten op de mobiele terminal gebruiken met de gelicentieerde software.
II. Service
2.1 Feilo Sylvania Internationale Groep Kft. biedt u intelligent life equipment management services, op basis waarvan u toegang heeft tot de intelligente terminals op Feilo Sylvania International Group Kft. en het slimme platform van haar leveranciers via de Feilo Sylvania International Group Kft. Beheers en realiseer onderlinge koppeling tussen intelligente apparatuur. De inhoud van de service omvat intelligent apparatuurbeheer, scène-koppeling en analyserapport, enz. Dergelijke functies kunnen worden geoptimaliseerd of gewijzigd op basis van wijzigingen in de eisen van de gebruikers of het oordeel van de dienstverlener, en de dienstverlening kan worden opgeschort als gevolg van regelmatig en onregelmatig onderhoud.
III. Toepassingsgebied van de dienst
3.1 Feilo Sylvania Internationale Groep Kft. verleent u het recht om het product te gebruiken op basis van deze software.
3.2 Het is verboden om het product in licentie te geven, te verkopen, te leasen, over te dragen, in welke vorm dan ook uit te geven of het product voor andere commerciële doeleinden te gebruiken.
3.2 Vanwege beperkingen op het softwareaanpassingsplatform en de terminals kunt u de gelicentieerde software alleen gebruiken in het geautoriseerde systeemplatform en de geautoriseerde terminal; als u de gelicentieerde software op andere eindapparatuur installeert, kan dit uw hardware- of softwarefunctie beschadigen.
3.3 U erkent dat de gelicentieerde software alleen kan worden gebruikt voor niet-commerciëledoeleinden; toepassing en werking van de gelicentieerde software is verboden. Indien een dergelijke commerciële operatie noodzakelijk is, voorafgaande schriftelijke toestemming en toestemming van Feilo Sylvania International Group Kft. worden verkregen.
3.4 Feilo Sylvania Internationale Groep Kft. en haar leveranciers kunnen de gelicentieerde software of relevante functies van tijd tot tijd wijzigen, upgraden of overdragen en kunnen nieuwe functies of diensten toevoegen aan het gelicentieerde softwaresysteem. Als er geen afzonderlijke overeenkomsten gepaard gaan met de bovengenoemde nieuwe functies of diensten, hebt u recht op de bijbehorende functies en diensten, die ook onder de Overeenkomst vallen.
3.5 U bent verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, integriteit en wettigheid van invoergegevens en de wettigheid van de manier waarop u de gegevens verkrijgt, en zal van tijd tot tijd een back-up maken van gegevens en informatie. U draagt alle risico's voor schade en verlies van dergelijke informatie.
3.6 U dient uw accountnummer en wachtwoord correct te bewaren. In het geval van een veiligheidsachterstand voor uw account (inclusief maar niet beperkt tot het vrijgeven van het gebruikerswachtwoord), dient u Feilo Sylvania International Group Kfthiervan op de hoogte testellen. en Feilo Sylvania International Group Kft. zal u helpen bij het nemen van relevante maatregelen. Anders worden alle gedragingen met betrekking tot uw account door u overgenomen en bent uverantwoordelijk voor alle verantwoordelijkheden.
IV. Een derde
4.1 U erkent dat bepaalde diensten van Feilo Sylvania International Group Kft. en haar leveranciers is gebaseerd op software of diensten geleverd door een derde partij. Een dergelijke service is ingesteld om uw aanvraag te vergemakkelijken en de benodigde wettelijke toestemming wordt verkregen van de derde partij.
4.2 Het product bevat bepaalde informatie en diensten van de derde partij. Feilo Sylvania Internationale Groep Kft. en haar leveranciers noch controleert noch draagt de verantwoordelijkheid voor informatie en diensten van de derde partij.
4.3 U erkent dat Feilo Sylvania International Group Kft. en haar leveranciers kunnen niet garanderen dat de gelicentieerde software altijd dergelijke diensten gebruikt of bevat, of dat andere software die door dezelfde derde partij wordt geleverd, in de toekomst zal worden gebruikt. Evenzo kan het gebruik maken van soortgelijke diensten die door een andere derde partij worden geleverd. Bij toepassing zijn de bovengenoemde overeenkomstige software of diensten onderworpen aan deze Overeenkomst.
V. Standaard voor servicetoepassingen
5.1 U dient de gelicentieerde software op een normale manier te gebruiken. De volgende manieren zijn in strijd met de toepassingsstandaard:
1) Probleem of deel computervirus, wormen, kwaadaardige codes of software die opzettelijk het computersysteem of de gegevens beschadigt of verandert;
2) Verzamel informatie of gegevens van andere gebruikers zonder toestemming, bijvoorbeeld e-mailadres en dergelijke;
3) Gebruik het product kwaadwillig op een automatische manier, waardoor de server te zwaar wordt belast, of verstoort of beschadigt webserver- en netwerkverbindingen in andere vormen.
4) Probeer zonder toestemming servergegevens of communicatiegegevens van het product te bezoeken;
5) Interfereren met of beschadigen van de productietoepassing door andere gebruikers.
5.2 U begrijpt en gaat ermee akkoord dat:
1) Feilo Sylvania Internationale Groep Kft. zal bepalen of u betrokken bent bij het schenden van bovenstaande normen en uw toepassingslicentie opschorten of beëindigen op basis van de bepalingsresultaten of andere beperkingen nemen volgens overeenkomsten.
2) Feilo Sylvania Internationale Groep Kft. zal informatie rechtstreeks verwijderen in strijd met wetten of in strijd met de wettelijke rechten van anderen, of in strijd met de Overeenkomst die door u is uitgegeven bij het gebruik van de gelicentieerde software.
3) Als een derde lijdt aan schade als gevolg van uw schending van toepassingsnormen, draagt u onafhankelijk de wettelijke verantwoordelijkheid in uw naam en beschermt en vrijwaart u Feilo Sylvania International Group Kft. verliezen of extra kosten die daaruit voortvloeien. Anders, Feilo Sylvania International Group Kft. heeft het recht om schadevergoeding te eisen.
4) Als Feilo Sylvania International Group Kft. en haar leveranciers lijdt verlies als gevolg van uw schending van relevante wetten of de Overeenkomst, zult u Feilo Sylvania International Group Kftvergoeden. en haar leveranciers voor daaruit voortvloeiende verliezen en (of) kosten.
VI. Informatie-inhoudsstandaard
6.1 U belooft dat u geen enkele handeling in strijd met wetten of ongepast gedrag zult uitvoeren door de service te gebruiken, een dergelijke handeling en gedrag omvatten (maar niet beperkt tot):
6.1.1 Uploaden, overdragen of delen van informatie met een van de volgende inhoud:
1) Zich verzetten tegen de basisbeginselen die in de Grondwet zijn vastgelegd;
2) Het in gevaar brengen van de staatsveiligheid, het onthullen van staatsgeheim, het ondermijnen van de staatsmacht en het saboteren van staatseenheid;
3) Schadelijke staatseer en voordeel;
4) aanzetten tot nationale haat en discriminatie en saboteren van de nationale eenheid;
5) Het vernietigen van het religieuze beleid van de staat en het pleiten voor kleverig en feodalistisch bijgeloof;
6) Het verspreiden van geruchten, het verstoren van de sociale orde en het vernietigen van sociale stabiliteit;
7) Spreading obscenity, porno, gokken,geweld, moord en terreur of medeplichtigheid aan een misdaad;
8) Het beledigen of belasteren van anderen en het schenden van de wettelijke rechten en belangen van anderen;
9) Inhoud bevatten van schijnvertoning,oplichting,schade, bedreiging, inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van anderen, intimidatie, inbreuk, laster, grofheid, ondeslijkheid of moreel weerzinwekkende inhoud;
10) Met andere inhoud beperkt of verboden door toepasselijke wetten, voorschriften, regels, bepalingen en andere wettelijke normen.
VII. Privébeleid en gegevens
7.1 Het is cruciaal voor Feilo Sylvania International Group Kft. om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Feilo Sylvania Internationale Groep Kft. bereidt Feilo Sylvania International Group Kft voor. Privacybeleid, waarin inhoud met betrekking tot eigendom en bescherming van intellectuele eigendom, verzameling, gebruik, delen, opslag en bescherming, enz. van uw informatie wordt bekendgemaakt. U wordt voorgesteld om Feilo Sylvania International Group Kftgrondig telezen. Privacybeleid.
VIII. Uitzonderingsclausules
8.1 Tenzij anders bepaald in wet- en regelgeving, zal Feilo Sylvania International Group Kft. zal zijn best doen om de veiligheid, geldigheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de gelicentieerde software en technologieën en informatie te garanderen, maar Feilo Sylvania International Group Kft. kan dit tegenwoordig niet garanderen als gevolg van beperkingen door beschikbare technologieën. 8.2 U begrijpt dat Feilo Sylvania International Group Kft. aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade veroorzaakt door overmacht en wanbetaling van een derde. 8.3 U bent verantwoordelijk voor personeelsletsel of incidenteel of indirect letsel veroorzaakt door of in verband met een van de volgende ongevallen: 1) Een derde partij gebruikt de gelicentieerde software of wijzigt uw gegevens zonder toestemming; 2) Kosten en verliezen veroorzaakt door het gebruik van de gelicentieerde software; 3) Uw misverstand over de gelicentieerde software; 4) Andere verliezen in verband met in licentie gegeven software veroorzaakt door redenen die niet aan Feilo Sylvania International Group Kft kunnen worden toegerekend. . 8.4 Alle andere gelicentieerde software-afgeleide software niet ontwikkeld en vrijgegeven door Feilo Sylvania International Group Kft. of de ontwikkeling en vrijgave worden niet verleend door Feilo Sylvania International Group Kft. is illegale software. Het downloaden, installeren en gebruiken van dergelijke software kan onvoorspelbare risico's met zich meebrengen. Feilo Sylvania Internationale Groep Kft. vrij zijn van wettelijke verantwoordelijkheden en geschillen die daarin ontstaan en Feilo Sylvania International Group Kft. heeft het recht om de applicatielicentie en/of andere alle diensten op te schorten of te beëindigen. 8.5 U bent ervan op de hoogte gesteld dat het gebruik van Feilo Sylvania International Group Kft SylSmart Home. en de slimme platform van zijn leverancieromvat in internetdienst, die kan worden beïnvloed door onstabiele factoren in alle links. Hoewel Feilo Sylvania International Group Kft. vrijwaringsmaatregelen heeft genomen, kan de service worden opgeschort, beëindigd, vertraagd, lijden aan toepassingsbeperking of applicatiefout als gevolg van inherente defecten van internet en e-communicatie, evenals factoren buiten redelijke controle van een partij bij de Overeenkomst (inclusief maar niet beperkt tot brand, overstroming, terroristische aanval, pestilentie, natuurrampen, oproer, terminalvirus, hackeraanval, netwerkfout en terminalfout). U stemt er hierbij mee in om voorgaande risico's te dragen en gaat ermee akkoord dat Feilo Sylvania International Group Kft. vrij is van enige verantwoordelijkheid wanneer de normale werking van de diensten wordt beïnvloed door het optreden van voorgaande risico's.
IX. Beëindiging van de overeenkomst en schending van de overeenkomst
9.1 U dient te begrijpen dat u de gelicentieerde software zult gebruiken volgens autorisatiebereik, intellectueel eigendom van software en inhoud in de software zult respecteren en verplichtingen uit te voeren volgens de Overeenkomst bij het gebruik van Feilo Sylvania International Group Kft. diensten. Feilo Sylvania Internationale Groep Kft. zal de toepassingslicentie beëindigen als u de Overeenkomst materieel schendt.
9.2 Uw toepassing van de software is afhankelijk van ondersteunende diensten geleverd door Feilo Sylvania International Group Kft. 's verbonden ondernemingen. Schending van voorwaarden, overeenkomsten, regels, opzegging en andere relevante voorschriften van Feilo Sylvania International Group Kft. en de gerelateerde bedrijven kunnen leiden tot falen in het normale gebruik van gelicentieerde software, in welk geval Feilo Sylvania International Group Kft. heeft het recht om de aanvraaglicentie te beëindigen of maatregelen te nemen om uw aanvraaglicentie of andere rechten en belangen die worden gecontroleerd door Feilo Sylvania International Group Kfttebeperken. zoals overeengekomen in de Overeenkomst, inclusief opschorting of beëindiging van uw aanvraaglicentie.
9.3 In geval van schending van de Overeenkomst of andere overeenkomsten ondertekend met Feilo Sylvania International Group Kft. , Feilo Sylvania Internationale Groep Kft. en haar leveranciers hebben het recht om de verbonden bedrijven op de hoogte te stellen, waardoor ze beperkende maatregelen moeten nemen voor uw rechten en belangen, waaronder het verplichten van verbonden bedrijven om het leveren van een deel of hele diensten voor u op te schorten of te beëindigen, en wettelijk uw schending van de overeenkomst aan te kondigen op websites die door hen worden beheerd of daadwerkelijk worden beheerd.
9.4 De gelicentieerde software wordt gedownload van het downloadplatform en u dient zich te houden aan de bepalingen van het downloadplatform, het systeemplatform en de terminalproductie over toepassingsmanieren en beperkingen van de gelicentieerde software. Als de bovengenoemde derde partij bevestigt dat u de overeenkomst schendt en Feilo Sylvania International Group Kft. en debehandeling van haar leverancieris vereist, Feilo Sylvania International Group Kft. kan uw aanvraaglicentie op verzoek van de derde partij beëindigen.
9.5 Wanneer de toepassingslicentie wordt beëindigd, stopt u met het gebruik van de gelicentieerde software en vernietigt u alle kopieën.
9.6 U dient alle compensatieverantwoordelijkheden te dragen indien Feilo Sylvania International Group Kft. en andere gebruikers lijden onder verliezen veroorzaakt door uw schending van de voorwaarden in de Overeenkomst.
X. Bestuurswetten en scheidbaarheid
10.1 Effectiviteit, uitleg, wijziging, uitvoering en geschillenbeslechting van de Overeenkomst zijn onderworpen aan de wetgeving van Hongarije. Indien geen relevante wet- en regelgeving beschikbaar is, wordt verwezen naar algemene internationale bedrijfspraktijken en (of) industriële praktijken.
10.2 Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met de Overeenkomst kunnen worden beslecht door u en Feilo Sylvania International Group Kft. door middel van vriendschappelijke onderhandelingen of voorgelegd aan de rechtbanken van Hongarije.
10.3 Wanneer een bedingen van de Overeenkomst door het Hof ongeldig worden verklaard, heeft dit geen invloed op de doeltreffendheid van andere bedingen of enig onderdeeldaarvan.